افراد مبتلا به نقرس مراقب این گیاه باشند

به گزارش مجله فضای وب، گیاه مارچوبه با جود خواص زیادی که دارد اما ممکن است مصرف زیاد آن برای بیماران مبتلا به نقرس مضر باشد

افراد مبتلا به نقرس مراقب این گیاه باشند

به گزارش خبرنگاران به نقل از سیمرغ ،کریستینا اسر کارشناس تغذیه از آلمان می گوید گیاه مارچوبه ممکن است سبب آسیب رساندن به بیماران مبتلا به نقرس گردد؛ چرا که حاوی ماده پورین است.

بر اساس این گزارش، بدن انسان ماده پورین را به اوریک اسید تجزیه می نماید که همین امر سبب می گردد تا برای بیماران نقرس، مشکلاتی مانند درد مفاصل ایجاد گردد.

این بدان معنا نیست که بیماران مبتلا به نقرس باید مارچوبه را کاملا کنار بگذارند؛ چرا که بهتر است میزان مصرف آن از 200 گرم بیشتر تجاوز نکند.

مارچوبه فواید زیادی برای سلامتی دارد، چرا که به دلیل داشتن مقدار زیادی آب، گیاهی کم کالری است. مارچوبه همچنین سرشار از فیبر غذایی است که به احساس سیری طولانی مدت یاری نموده و به همین جهت برای کاهش وزن و لذت بردن از تناسب اندام مفید است.

علاوه بر این مارچوبه گنجینه ای از مواد معدنی و ویتامین ها است. سرشار از ویتامین های B، C و E، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن و فسفر است.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 26 خرداد 1400 بروزرسانی: 26 خرداد 1400 گردآورنده: spaceweb.ir شناسه مطلب: 1643

به "افراد مبتلا به نقرس مراقب این گیاه باشند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افراد مبتلا به نقرس مراقب این گیاه باشند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید