در سفر از مصرف فست فود خودداری کنید
به گزارش مجله فضای وب، با اینکه یکی از لذت های سفر خوردن غذا مخصوصا فست فود است ولی باید بدانید که مصرف فست فود در سفر توصیه نمی گردد.

بهترین تجربه سفر را با مجری مستقیم تور کانادا تجربه کنید و با مجری مستقیم تورهای کانادا بهترین برنامه سفر را برای خود انتخاب کنید.
خدیجه میرزایی استاد عضو هیت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه تهران با اشاره به لزوم رعایت نکات غذایی و بهداشتی از سوی مسافران تابستانی برای داشتن سفری مطلوب گفت: رعایت این اصول برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های گوارشی و عفونی چه در طول زندگی عادی و چه در سفر لازم است.
میرزایی استفاده از رستوران های معتبر و بهداشتی را یکی از مهم ترین معیارها برای پیشگیری از بیماری ها خواند و گفت: اصلی ترین نکته بهداشتی در سفر عدم استفاده از رستوران های بین راهی و نامناسب است.
وی ادامه داد: چراکه این دسته از رستوران ها به دلیل عدم استفاده از مواد غذایی مرغوب و رعایت نکردن کامل نکات بهداشتی یکی از اصلی ترین علل ابتلا به انواع بیماری های عفونی و گوارشی هستند.
این استاد دانشگاه بابیان اینکه مسافران تا حد امکان از غذاهای فست فود در سفر استفاده ننمایند، مطرح کرد: استفاده از این غذاها نیز به دلیل داشتن مواد نگهدارنده و آلودگی برای سلامت بدن ضرر خواهند داشت.
میرزایی درخصوص انتخاب نوع غذا در رستوران ها نیز توضیح داد: توصیه می گردد مسافران بیش تر از غذاهای کاملا پخته شده که احتمال آلودگی کم تری دارند، استفاده نمایند.
وی ادامه داد: استفاده از گوشت های نیم پخت و سبزیجات خام به دلیل احتمال داشتن آلودگی برای مسافران به ویژه برای بچه ها و افراد مسن خطرناک خواهد بود.
این استاد دانشگاه بابیان اینکه بهتر است مسافران از میان وعده ها و خوراکی های خانگی استفاده نمایند، توضیح داد: خوراکی هایی ازجمله آجیل، میوه های خشک، لقمه ها و نوشیدنی های خانگی به دلیل نداشتن مواد
نگهدارنده و افزودنی برای سلامت بدن ضرر نداشته و بهترین میان وعده محسوب می شوند.
میرزایی برعدم استفاده از چیپس و پفک به دلیل احتمال ایجاد اختلالات گوارشی نیز تاکید نمود.
وی شرح داد: مسافران به معتبر بودن و بسته بندی کامل لبنیات نیز توجه داشته و از مصرف لبنیات نامعتبر خودداری نمایند.
این استاد تغذیه به شست وشوی صحیح میوه ها در سفر نیز تاکید و مطرح کرد: درصورت استفاده از میوه آن را به طور کامل ضدعفونی نموده و از تاحد امکان از آب میوه های طبیعی که رنگ های اضافی ندارند استفاده گردد.
میرزایی با بیان اینکه رعایت این اصول به پیشگیری از بیماری های عفونی و اسهال مسافرتی یاری می نماید، اعلام کرد: درصورت ابتلای مسافران به اسهال مسافرتی نیز آب و مایعات به مقدار کافی مصرف شده و به نزدیک ترین مرکز درمانی برای ارزیابی این اختلال مراجعه گردد.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: همگردی