زندگی به محله هرندی بازگشت
به گزارش مجله فضای وب، شهر: مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران در مراسم افتتاح بوستان زندگی در محله هرندی گفت: افتتاح و ایجاد این بوستان بیش از هر چیزی مرهون دوراندیشی و تدابیر شهردار تهران است که در رابطه با توسعه و ساماندهی فضاهای سبز و با هدف کیفیت ارتقای زندگی و بهبود زیست محیطی شهر اجرا شده است.
با ما همراه باشید و درباره jamalseyyedi بیشتر بدانید.
به گزارش شهر، علی محمد مختاری با بیان اینکه این بوستان قرار بود که در هفته تهران مورد بهره برداری قرار بگیرد که به دلیل تقارن با اربعین حسینی به امروز موکول شد، مطرح نمود: بوستان زندگی فضایی است با مساحت 24 هکتار در محله شهید هرندی که با توجه به موقعیت محله دیوار پیرامونی حدود دو کیلومتری دارد و الگویی از پارک شهر است. همچنین راستا پیاده سه کیلومتری متری و کتابخانه و آمفی تئاتر روباز دارد.
مختاری با بیان اینکه ملاحظات زیست محیطی نیز در ساخت بوستان لحاظ شده، از جمله بازچرخانی آب دریاچه این بوستان، ادامه داد: محله شهید هرندی دارای بافت فرسوده است و مدتهاست که درگیر آسیب های اجتماعی بوده و تاسیس چنین فضاهایی می تواند به کاهش آسیب های اجتماعی یاری کند.
به گزارش شهر، احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران در آیین افتتاح بوستان زندگی در محله هرندی منطقه 12 نیز گفت: از اوایل انقلاب پروژه های مختلف در این محله اجرا شده، منطقه ای که دروازه غار نام داشته است. محله ای که تعداد زیادی غار داشته تا جایی که یکی از فرزندان حضرت موسی بن جعفر وقتی مورد تعقیب دستگاه خلافت قرار می گیرد، در یکی از این غارها پنهان می گردد.
او با بیان اینکه دروازه غار، 40 پارچه آبادی بوده که بعد از ورامین مهمترین مرکز تامین غله بوده، ادامه داد: این منطقه در جنگ جهانی دوم نیز بمباران شده و گودهای زیادی در این منطقه وجود داشت که بعد از انقلاب پر شد، از جمله گود بهاران که تبدیل به بوستان شد.
مسجد جامعی در سرانجام پیشنهاد کرد که مطالعه ای درباره این منطقه انجام گردد و اضافه کرد: دیوارهای بوستان زندگی از پارک شهر الگوبرداری شده اما با این حال مجموعه تغییرات در این محله به تغییر زندگی منجر نشده و باید راهی برای این کار پیدا کنیم.
به گزارش شهر، همچنین علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مراسم ضمن تشکر از مدیریت شهری بابت خدماتی که در جنوب شهر تهران با جدیت دنبال می کند، گفت: مردم این محله صندلی انقلابی دارند و نقش عمده ای در پیروزی انقلاب داشتند. البته این منطقه هنوز به نقطه ایده آل نرسیده اما مهم ترین کار این است که باید کار به دست مردم محله سپرده گردد.
او با اشاره به 25 هزار نفر نیروی انسانی منطقه، اضافه کرد: باید ظرفیت همه نهادها یکسان و یک راستا پای کار بیایند تا گام دوم انقلاب را پیاده کنیم و جوانان محله هرندی را سامان دهیم و امور را اصلاح کنیم.
او ادامه داد: باید با تغییر رویکرد از توان خود محله استفاده کنیم این هم قابل انجام است و با یک رویکرد نرم افزاری ظرف مدت چند سال و با الگوی جدید منطقه را متحول کنیم تا ظرفیتهای محله در خدمت جامعه قرار گیرد.
خبرنگار: علی سی پی
منبع: خبرگزاری آریا