طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا

به گزارش مجله فضای وب، پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا یکی از مکمل های غذایی ساده است که به سرعت و در کمترین زمان ممکن تهیه شده و عطر پیاز داغ و نعنا موجود در آن، این غذا را بسیار مطلوب و وسوسه انگیز می نماید. در این مقاله با طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا و نحوه صحیح مصرف آن آشنا خواهید شد.

طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا

سیب زمینی سرشار از مواد مغذی و یکی از سبزیجات پرطرفدار در سراسر جهان است که می تواند به سلامت بدن کمک کند. سیب زمینی حاوی پتاسیم، ویتامین C، ویتامین های گروه B، و همچنین مقداری آهن و منیزیم بوده و غذایی کربوهیدراتی است که خوردن آن به تنهایی، می تواند تاثیر قابل توجهی روی قند خون داشته باشد. پوره سیب زمینی شاخص گلیسمی بالایی دارد. شاخص گلیسمی یکی از روش های اندازه گیری تاثیر غذا روی قند خون است و هر چه به 100 نزدیک تر باشد، نشان دهنده تاثیر بیشتر غذا روی قند خون است. توجه داشته باشید، استفاده از غذاهایی که شاخص گلیسمی بالایی دارند می تواند باعث بالا رفتن خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و افزایش وزن گردد. بنابراین برای از بین بردن این تاثیر، باید مقدار کمی از پوره سیب زمینی را به همراه غذاهای دیگری که حاوی پروتئین، فیبر و چربی های سالم هستند مصرف کرد.

پوره سیب زمینی به روش های مختلف و با سیب زمینی پخته و له شده درست می گردد که بهتر است از نوع آردی سیب زمینی برای این منظور استفاده گردد. کره، روغن گیاهی، شیر یا خامه برای بهتر کردن بافت پوره و همچنین نمک، فلفل سیاه یا هر ادویه دلخواه دیگری را می توان برای بهبود طعم و مزه به آن اضافه کرد.

در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه یک نوع پوره سیب زمینی خوشمزه با پیاز داغ و نعنا آشنا سازیم.

طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا
سیب زمینی متوسط3-4 عدد
کره100 گرم
پیاز درشت1 عدد
نعنا خشک1 قاشق مرباخوری
خامه یا شیر1/4 لیوان
نمک، زردچوبه، فلفلبه میزان لازم
پنیر پارمزان10 گرم

دستور پخت:

  1. سیب زمینی ها را شسته و آنها را آبپز کنید.
  2. پس از اینکه سیب زمینی کاملا پخت، پوست آن را گرفته، کمی نمک به آن اضافه کنید و بکوبید تا له گردد.
  3. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و در کره تفت دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم سرخ شده و رنگ آن طلایی گردد. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  4. وقتی پیاز طلایی شد، نعنا خشک را به آن اضافه کرده و خیلی کم تفت داده و فوری از روی حرارت بردارید.
  5. سیب زمینی له شده را به پیاز داغ و نعنا اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
  6. پنیر پارمزان را میکس کرده یا با رنده ریز، رنده کنید و به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  7. خامه یا شیر را به تدریج اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کنید.
  8. پوره آماده شده را قالب زده، در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.

نکات مهم و اصولی در تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا

  • نعنا را زیاد تفت ندهید زیرا حرارت زیاد باعث سوختن و تلخ شدن آن می گردد.
  • سیب زمینی را بهتر است با پوست آبپز کنید، میزان ویتامین C در سیب زمینی که با پوست پخته گردد، تقریبا دو برابر زمانی است که بدون پوست پخته شده باشد.

پیشنهاد می گردد طرز تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج را در مقاله زیر دنبال کنید:

بیشتر بخوانید: ناکی سیب زمینی و اسفناج یک پیش غذای ایتالیایی

بیشتر بخوانید:

توضیحات تکمیلی در رابطه با سیب زمینی و پوره سیب زمینی

  1. آنچه در تهیه پوره سیب زمینی استفاده می گردد، روی مشخصات تغذیه ای آن تاثیر دارد. برای تهیه پوره سیب زمینی با کالری پایین باید از اضافه کردنی های سنگین مانند کره در آن خودداری کرد، همچنین اضافه کردن سبزیجات و پیاز به آن، بدون اینکه کالری غذا را بالا ببرد باعث بهبود طعمش می گردد.
  2. پوره سیب زمینی به تنهایی یک غذای کامل نیست، ولی می تواند به عنوان یک مکمل خوب برای انواع غذا ها مورد استفاده قرار گیرد و با قرار دادن آن در کنار غذا های گوشتی می توان آن را به یک غذای خاص و اشتها برانگیز تبدیل کرد. آنچه همراه با پوره خورده می گردد، می تواند روی چگونگی هضم آن تاثیر داشته باشد؛ بنابراین بهتر است آن را به همراه پروتئین و چربی های سالم استفاده کرد تا بین درشت مغذی ها تعادل برقرار شده و شاخص گلیسمی آن کاهش یابد. با وجود اینکه سیب زمینی یکی از سبزیجات است، اما نشاسته بالایی دارد و بهتر است در کنار آن میوه، سبزیجات و پروتئین سالم استفاده گردد.
  3. همچنین پوره سیب زمینی به دلیل بافت نرم و حالت پذیری که دارد برای تزیین انواع غذا ها به کار می رود و با استفاده از ماسوره های فرم دهنده به زیبایی حالت می گیرد.

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: ستاره
انتشار: 16 بهمن 1399 بروزرسانی: 16 بهمن 1399 گردآورنده: spaceweb.ir شناسه مطلب: 1407

به "طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید