طرز تهیه آش شوربا ، برترین مسکن برای سرماخوردگی

به گزارش مجله فضای وب، آش ها در ایران جایگاه ویژه ای دارند. آش دوغ، آش ماست، آش رشته، آش ماش، آش کارده، آش شوربا، آش سبزی و غیره همگی از آش هایی هستند که به عنوان وعده غذایی اصلی در کشور ما به شدت پرطرفدار محسوب می شوند. در این بین آش شوربا یک آش سنتی و خوشمزه اصیل و ایرانی محسوب می گردد که در زمان بیماری ها به شدت مقوی است. در ادامه طرز تهیه آش شوربا را با یکدیگر مرور خواهیم کرد. ناگفته نماند که شما با سفارش آنلاین غذا می توانید یک آش شوربای خانگی و لذیذ را سفارش داده و بدون هیچ زحمتی درب منزل تحویل بگیرید.

طرز تهیه آش شوربا ، برترین مسکن برای سرماخوردگی
آش شوربا
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی45 دقیقه
زمان پخت غذا60 دقیقه
اندازه سختیمیانه

آش خوشمزه و مقوی شوربا

طرز تهیه آش شوربا برای سرماخوردگی همان رسپی و دستور پختی را دارد که به صورت سنتی آن را تهیه می نمایند. به عبارتی طرز تهیه آش شوربا یزدی با آش شوربا سنتی هیچ تفاوتی ندارد. تنها تفاوت میان آش شوربا یزدی با شوربا اصفهانی، شوربا شیرازی و شوربا ترکی یا تبریزی آن است که در آش شوربا یزدی و شیرازی ار حبوبات استفاده می گردد. اما طرز تهیه آش شوربای اصفهانی به هیچ عنوان حبوبات ندارد. در طرز تهیه آش شوربا ترکی یا تبریز نیز فقط به مواد اولیه با حذف تمامی حبوبات، لپه اضافه می نمایند.

مواد لازم برای تهیه آش شوربا

مواد لازم برای تهیه این آش در جدول زیر آمده است:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
برنج1 پیمانه و نیم
حبوبات شامل عدس، ماش، نخود و لپههر کدام یک سوم پیمانه
بلغور گندمیک سوم پیمانه
گوشت گوسفندی600 گرم
پیاز5 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبهبه اندازه لازم
سبزی آشنیم کیلو

طرز تهیه آش شوربا

در طرز تهیه آش شور با مرغ به جای گوشت از مرغ استفاده می گردد. درست همچون طرز تهیه آش شوربا با کوفته قلقلی که به جای مرغ یا گوشت قیمه شده از گوشت چرخی قلقلی شده استفاده می نمایند. در ادامه با هم دستور تهیه آش شوربا را مرور خواهیم کرد.

  • مرحله اول: در مرحله اول از تهیه آش شوربا درست همچون طرز تهیه آش رشته باید از شب قبل حبوبات را خیس کنید و اجازه بدهید تا نفخ آنها گرفته گردد. بعلاوه یک الی دو بار آب درون کاسه را عوض کنید تا حبوبات سبک شوند.
  • مرحله دوم: در گام بعدی از طرز تهیه آش شوربا باید بلغور گندم را در یک کاسه آب ریخته و با برنج به مدت دو ساعت خیس کنید. بعد از آن گوشت ها ارا قیمه قیمه نموده و با حبوبات به قابلمه منتقل کنید.
  • مرحله سوم: 3 عدد از پیازها را نگینی خرد نموده و روی آنها بریزید. سپس چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا گوشت و حبوبات به خوبی پخته شوند.
  • مرحله چهارم: بعد از آن برنج و بلغور گندم را نیز درون یک قابلمه بزرگ بریزید. در مرحله بعدی سبزی آش را که شامل تره، جعفری، اسفناج یا برگ چغندر و گشنیز است درشت خرد کنید و به قابلمه خود اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: حال با چند لیوان آب قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید. در گام بعدی، بعد از اینکه گوشت و حبوبات پخته شد نیمی از مواد را درون قابلمه ریخته و نیم دیگر را پوره می کنیم. سپس آنها را نیز به قابلمه اضافه خواهیم کرد.
  • مرحله ششم: سپس آش را مداوم هم بزنید تا غلیظ و کشدار گردد. در مرحله بعدی پیازهای به جای مانده را خلالی خرد نموده و در روغن تفت بدهید. زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و اجازه بدهید که پیازها به خوبی سرخ شوند.
  • مرحله هفتم: در نهایت آش شما مثل طرز تهیه آش انار تقریباً بعد از یک ساعت به خوبی جا افتاده و آماده سرو خواهد شد. پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط گردد. سپس آش را به ظرف مورد نظر خود منتقل نموده و نوش جان کنید. همانطور که متوجه شدید طرز تهیه آش شوربا با لپه و یا طرز تهیه آش شوربا با عدس هیچ فرقی با طرز تهیه سنتی این آش ندارند.

آش شوربا و این همه خاصیت

طرز تهیه آش شله قلمکار با طرز تهیه آش شوربا هیچ فرقی ندارد. در حقیقت تهیه کردن تمام آش های ایرانی درست مثل یکدیگر است با این تفاوت که مواد اولیه شبیه هم نیستند. در این مطلب به بیانی ساده طرز تهیه این آش را بیان کردیم. حال، اگر فرصت درست کردن این آش را ندارید، پیشنهاد می کنیم از سفارش آنلاین غذا در خبرنگاران بهره ببرید. شما می توانید غذا را با چند کلیک ساده سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 28 دی 1403 بروزرسانی: 28 دی 1403 گردآورنده: spaceweb.ir شناسه مطلب: 2379

به "طرز تهیه آش شوربا ، برترین مسکن برای سرماخوردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش شوربا ، برترین مسکن برای سرماخوردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید