طرز تهیه سریع و آسان مرغ سوخاری رستورانی
به گزارش مجله فضای وب، راز خوشمزه شدن مرغ سوخاری رستورانی لذیذ و دلچسب در مرینیت کردن یا همان مزه دار کردن مرغ با انواع ادویه ها و پوشاندنش با تکه های نان است

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک
1 عدد تخم مرغ
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 فنجان آرد سوخاری
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1 قاشق چایخوری پودر پیاز
1 قاشق چایخوری پونه کوهی
1 قاشق چایخوری ریحان
6 عدد ران مرغ
به مقدار لازم نان خرد شده
تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .
مزه دار کردن مرغ :
ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار گردد.
آماده سازی مرغ:
بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
منبع: جام جم آنلاین