طرز تهیه سریع و آسان مرغ سوخاری رستورانی

به گزارش مجله فضای وب، راز خوشمزه شدن مرغ سوخاری رستورانی لذیذ و دلچسب در مرینیت کردن یا همان مزه دار کردن مرغ با انواع ادویه ها و پوشاندنش با تکه های نان است

طرز تهیه سریع و آسان مرغ سوخاری رستورانی

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک

1 عدد تخم مرغ

1/4 قاشق چایخوری نمک

1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 فنجان آرد سوخاری

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

1 قاشق چایخوری پودر پیاز

1 قاشق چایخوری پونه کوهی

1 قاشق چایخوری ریحان

6 عدد ران مرغ

به مقدار لازم نان خرد شده

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .

مزه دار کردن مرغ :

ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار گردد.

آماده سازی مرغ:

بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 4 بهمن 1399 بروزرسانی: 4 بهمن 1399 گردآورنده: spaceweb.ir شناسه مطلب: 1379

به "طرز تهیه سریع و آسان مرغ سوخاری رستورانی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سریع و آسان مرغ سوخاری رستورانی" امتیاز داده است | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سریع و آسان مرغ سوخاری رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید