طرز تهیه پیتزا مخلوط با خمیر آماده با و بدون فر
به گزارش مجله فضای وب، پیتزای خانگی، آن هم در کمترین زمان ممکن؟ بله، با خمیر آماده این رویا به واقعیت تبدیل می گردد! چه برای یک مهمانی ناگهانی باشد چه برای یک عصر دلچسب در کنار خانواده، پیتزای مخلوط با خمیر آماده، همه پسند و خوشمزه است. با این دستورالعمل ساده و سریع، می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن، یک پیتزای خانگی با طعم دلپذیر و بافتی ترد و نرم تهیه کنید. پس در ادامه با دستور طرز تهیه پیتزا مخلوط با خمیر آماده همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط با خمیر آماده با
- خمیر آماده پیتزا 500 گرم
- سس قرمز 1 فنجان
- سوسیس و کالباس 500 گرم
- گوشت مرغ پخته و ریش شده 250 گرم
- ذرت پخته 200 گرم
- قارچ 250 گرم
- فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
- فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
- پیاز قرمز 1 عدد
- زیتون سیاه به اندازه لازم
- پنیر موزارلا به اندازه لازم
- پنیر پارمزان 1/4 پیمانه
- برگ تازه ریحان به اندازه لازم
طرز تهیه پیتزا مخلوط با خمیر آماده
1. پیش گرم کردن فر و سنگ پیتزا
اولین مرحله از طرز تهیه پیتزا مخلوط با خمیر آماده درست مثل روش تهیه پیتزای ساده این است که سنگ پیتزا یا سینی پخت را در قفسه وسط فر قرار دهید. فر را به دمای 500 درجه فارنهایت پیش گرم کنید (در حین پیش گرم شدن، سنگ پیتزا را خارج نکنید).
2. آماده سازی خمیر پیتزا و ریختن سس
اکنون در این مرحله خمیر پیتزا را روی یک سطح آرد پاشی شده باز کنید. دایره خمیر را به یک تکه کاغذ پخت منتقل کنید سپس سس را روی خمیر پخش کنید. فقط مراقب باشید سس را خیلی در لبه های خمیر نریزید.
3. آماده کردن تاپینگ پیتزا مخلوط
در این مرحله که خمیر و سس آماده است به ترتیب لایه های سوسیس، کالباس، گوشت مرغ، قارچ آماده شده، فلفل دلمه ای قرمز و سبز، پیاز قرمز، زیتون سیاه و پنیر موزارلا را روی خمیر بچینید.
4. پختن پیتزا
حالا کاغذ پخت را با پیتزا به سنگ پیتزا داغ منتقل کنید. در دمای 500 درجه فارنهایت بپزید تا پنیر حباب دار گردد و اجازه دهید حدود 9 تا 10 دقیقه، کمی طلایی رنگ گردد. بعد پیتزا را خارج کنید و 5 دقیقه بگذارید تا خنک گردد سپس با پنیر پارمزان و ریحان تازه تزئین کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه پیتزا مخلوط
تهیه پیتزای خانگی با خمیر آماده، گرچه آسان است اما برای رسیدن به یک نتیجه حرفه ای و دلچسب، احتیاجمند رعایت بعضی نکات و فوت و فن های کوچک است. هرچند استفاده از خمیر آماده، بخش عمده ای از کار را برای شما انجام می دهد، اما انتخاب مواد اولیه با کیفیت، تنظیم دمای فر و زمان پخت مناسب، همه و همه در طعم و بافت نهایی پیتزا تاثیرگذار هستند. با رعایت این نکات می توانید پیتزایی بپزید که نه تنها از نظر ظاهری مجذوب کننده باشد، بلکه از نظر طعم نیز بی نظیر باشد و مهمانان شما را شگفت زده کند.
طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون فر
این پیتزای خوشمزه را می توانید بدون فر و در ماهیتابه هم درست کنید برای این کار خمیر پیتزا را داخل تابه که کمی با روغن چرب نموده اید پهن کنید بعد سس گوجه فرنگی را روی آن بمالید و بعد به ترتیب مواد تاپینگ پیتزا را اضافه کنید. در نهایت ماهیتابه را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید با حرارت کم بپزد و پنیر داخل پیتزا آب گردد.
انتخاب برترین خمیر آماده پیتزا
انتخاب خمیر آماده پیتزا، اولین قدم برای تهیه یک پیتزای خانگی خوشمزه است. خمیر آماده های موجود در بازار، تنوع زیادی دارند. برای تهیه پیتزای مخلوط، در پی خمیری باشید که بافت نرم و لطیفی داشته باشد و پس از پخت، ترد و خوشمزه گردد. می توانید خمیر آماده ای را انتخاب کنید که مخصوص پیتزا باشد و یا از خمیر نان های حجیم بهره ببرید. نکته مهم این است که خمیر را قبل از استفاده، به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم گردد.
البته اگر دوست دارید خمیر پیتزا را هم در منزل تهیه کنید، می توانید طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با روشی سریع و آسان را در کتاب کاله مطالعه کنید. یادتان باشد خمیر نانوایی هم گزینه خوبی برای تهیه پیتزا است. طرز تهیه پیتزا با خمیر نانوایی را هم با همه جزییاتش در کتاب کاله بخوانید.
یادتان باشد حتی اگر به خمیر پیتزا هم دسترسی ندارید می توانید پیتزای خود را با انواع نان، نان تست، نان لواش یا حتی نان بربری تهیه کنید. طرز تهیه پیتزا با نان تست به 3 روش در سه سوت و طرز تهیه پیتزا با نان لواش و طرز تهیه پیتزا با نان بربری را هم می توانید در کتاب کاله با جزییات کامل مطالعه کنید.
تنوع مواد پیتزای مخلوط
پیتزای مخلوط، به علت تنوع مواد اولیه اش، یکی از محبوب ترین انواع پیتزا است. شما می توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید، در پیتزای مخلوط بهره ببرید. قارچ، فلفل دلمه، پیاز، ذرت، زیتون، گوجه گیلاسی و… از جمله مواد پرطرفدار برای پیتزای مخلوط هستند. علاوه بر سبزیجات می توانید از انواع گوشت های پخته مانند گوشت چرخ نموده، مرغ، سوسیس و کالباس هم بهره ببرید. برای طعم دار کردن پیتزا می توانید از ادویه هایی مانند آویشن، اورگانو، فلفل سیاه و پودر سیر هم بهره ببرید.
سس مناسب برای پیتزای مخلوط
سس پیتزا، نقش مهمی در طعم و عطر پیتزا دارد پس هم می توانید از سس پیتزای آماده بهره ببرید و هم خودتان آن را در خانه تهیه کنید. برای تهیه سس پیتزای خانگی، به گوجه فرنگی، پیاز، سیر، روغن زیتون، ادویه ها و کمی رب گوجه فرنگی احتیاج دارید. سس پیتزای خانگی، طعم طبیعی تری دارد و می توانید مقدار ادویه و سایر مواد آن را به دلخواه خود تنظیم کنید. طرز تهیه سس قرمز برای پیتزا را می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید.
پنیرهای مناسب پیتزای مخلوط
پنیر، یکی از مهم ترین اجزای پیتزا است. برای تهیه پیتزای مخلوط می توانید از انواع پنیر موزارلا، چدار، گودا و یا ترکیبی از این پنیرها بهره ببرید. پنیر موزارلا، به علت کشسانی زیاد، برترین گزینه برای پیتزا است. می توانید پنیر را به صورت رنده یا ورقه ای روی پیتزا قرار دهید. برای طعم بهتر، بهتر است پنیر را در چند لایه روی مواد پیتزا بپاشید.
برترین زمان پخت پیتزا
زمان پخت پیتزا، به ضخامت خمیر و دمای فر بستگی دارد. به طور معمول، پیتزا در دمای 200 تا 220 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه می پزد. برای اینکه پنیر پیتزا به خوبی آب گردد و کش بیاید، می توانید در چند دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید.
نکته مهم: برای اطمینان از پخت کامل پیتزا، می توانید از یک خلال دندان بهره ببرید. خلال دندان را در ضخیم ترین قسمت پیتزا فرو کنید. اگر خمیری به خلال دندان نچسبید، یعنی پیتزا به خوبی پخته است.
منبع: کتاب کاله