طرز تهیه قارچ شکم پر با سوسیس و خامه

به گزارش مجله فضای وب، این قارچ ها بسیار خوشمزه و عالی هستند. خیلی سریع هم آماده می شوند. زیبا هم هستند. دیگر از یک وعده غذایی چه می خواهید؟

طرز تهیه قارچ شکم پر با سوسیس و خامه
  • تعداد: 15 تا 20 عدد
  • زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • 10 پیمانه قارچ خرد شده
  • 4 عدد سوسیس
  • 225 گرم پنیر خامه ای
  • دو عدد پیاز رنده شده
  • 5 حبه سیر رنده شده
  • 140 گرم پنیر خامه ای
  • 7 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نمک و فلفل

طرز تهیه

  1. قارچ ها را تمیز بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید. قارچ ها را با روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس آنها را درون سینی بچینید و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا برشته شوند. آنها را کنار بگذارید تا سرد شوند.
  2. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی و کاراملی شوند. این کار باید با حرارت کم و حدود 15 تا 20 دقیقه انجام شود. سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
  3. در این مرحله باید سوسیس پخته شده، مخلوط پیاز و سیر، پنیر خامه ای، نمک و فلفل را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. آنها را با دست خوب ورز دهید.
  4. قارچ های موجود در سینی فر را آماده کنید و از مخلوط سوسیس داخل آنها بگذارید. روی آنها یک لایه پنیر پیتزا بریزید.
  5. سپس سینی را به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت بچینید تا پنیرها آب و سطح قارچ ها طلایی شود.
منبع: فوت و فن / food52.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: spaceweb.ir شناسه مطلب: 2102

به "طرز تهیه قارچ شکم پر با سوسیس و خامه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قارچ شکم پر با سوسیس و خامه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید