طرز تهیه قارچ شکم پر با سوسیس و خامه
به گزارش مجله فضای وب، این قارچ ها بسیار خوشمزه و عالی هستند. خیلی سریع هم آماده می شوند. زیبا هم هستند. دیگر از یک وعده غذایی چه می خواهید؟
- تعداد: 15 تا 20 عدد
- زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- 10 پیمانه قارچ خرد شده
- 4 عدد سوسیس
- 225 گرم پنیر خامه ای
- دو عدد پیاز رنده شده
- 5 حبه سیر رنده شده
- 140 گرم پنیر خامه ای
- 7 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- نمک و فلفل
طرز تهیه
- قارچ ها را تمیز بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید. قارچ ها را با روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس آنها را درون سینی بچینید و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا برشته شوند. آنها را کنار بگذارید تا سرد شوند.
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی و کاراملی شوند. این کار باید با حرارت کم و حدود 15 تا 20 دقیقه انجام شود. سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
- در این مرحله باید سوسیس پخته شده، مخلوط پیاز و سیر، پنیر خامه ای، نمک و فلفل را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. آنها را با دست خوب ورز دهید.
- قارچ های موجود در سینی فر را آماده کنید و از مخلوط سوسیس داخل آنها بگذارید. روی آنها یک لایه پنیر پیتزا بریزید.
- سپس سینی را به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت بچینید تا پنیرها آب و سطح قارچ ها طلایی شود.
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: spaceweb.ir
شناسه مطلب: 2102
به "طرز تهیه قارچ شکم پر با سوسیس و خامه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قارچ شکم پر با سوسیس و خامه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید