خوشمزه ترین غذا با گوجه کدام است؟
به گزارش مجله فضای وب، غذا با گوجه اغلب در بسیاری از رژیم های غذایی یافت می گردد؛ پس اگر به فکر لاغری بدون گرسنگی هستید، غذای ساده با گوجه می تواند برترین انتخاب برای رژیم غذایی شما باشد. این میوه خوش طعم در سس ها، انواع سالاد، خوراک و سوپ های متنوع و سایر غذاهای لذیذ سنتی و بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد؛ بنابراین یادگیری چند دستور پخت غذا با گوجه می تواند خیال شما را از بابت چند وعده غذایی ساده راحت کند.
در این مطلب 5 دستور پخت غذا با گوجه را برای شما آماده نموده ایم که می توان آن ها را خوشمزه ترین غذا با گوجه دانست که به سادگی و در کم ترین زمان آماده می شوند.
غذا با گوجه ساده برای چهار نفر (تارت گوجه فرنگی تازه)
مواد لازم
- خمیر تارت 1 ورق (400 گرم)
- پنیر موزارلا رنده شده ½ پیمانه (170 گرم)
- گوجه فرنگی 4 عدد کوچک
- ریحان تازه ¾ پیمانه
- سیر 4 حبه
- پنیر پارمسان ¼ پیمانه
- سس مایونز یا سالاد ½ پیمانه
- فلفل ⅛ قاشق چای خوری
طرز تهیه
اگر در پی غذا با گوجه هستید، قطعا نام تارت گوجه فرنگی به گوشتان رسیده است. این غذا با گوجه را می توان به جرات خوشمزه ترین غذا با گوجه دانست که تنها در 40 دقیقه آماده می گردد و از دستور پخت آسانی هم برخوردار است.
- در ابتدا برای آماده سازی این غذا با گوجه، خمیر تارت را داخل ظرف گرد مخصوص فر، پهن و لبه های بیرون زده از ظرف را جدا کنید. خمیر را به مدت 5 الی 7 دقیقه داخل فر با دمای 250 درجه سانتی گراد و تا زمانی که خمیر کمی خشک گردد، بپزید.
- خمیر را از فر بیرون بیاورید و پنیر موزارلا را روی آن بریزید و اجازه دهید خمیر سرد گردد. در مرحله بعد دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- در همین حال، گوجه فرنگی ها را برش دهید و تکه های آن را روی دستمال کاغذی بریزید تا آب اضافی آن ها گرفته گردد. پس از آن گوجه فرنگی ها را روی پنیر ذوب شده داخل خمیر قرار دهید.
- در مرحله بعد از این غذای ساده با گوجه، ریحان و سیر را داخل مخلوط کن بریزید و با هم ترکیب کنید. در این میان، در کاسه ای دیگر مخلوط سیر و ریحان، به جای مانده پنیر موزارلا رنده شده، مایونز، پنیر پارمسان و فلفل را با هم مخلوط و ترکیب به دست آمده را به طور مساوی روی برش های گوجه فرنگی پخش کنید.
- تارت را داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد و به مدت 25 دقیقه قرار دهید و پس از اتمام پخت و پیش از برش زدن، 5 دقیقه صبر کنید تا تارت شما خنک گردد. اگر دوست داشته باشید، می توانید برای تزئین، چند برگ ریحان تازه هم روی تارت قرار دهید.
خوشمزه ترین غذا با گوجه؛ نان گوجه فرنگی کاتالان برای 4 نفر
مواد لازم
- نان باگت 250 گرم
- سیر 1 الی 2 حبه بزرگ
- گوجه فرنگی رسیده 1 الی 2 عدد
- روغن زیتون به اندازه لازم
- نمک دریایی به اندازه لازم
طرز تهیه
این غذا با گوجه را می توان در سراسر اسپانیا به عنوان خوشمزه ترین غذا با گوجه یافت که اغلب در وعده عصرانه سرو می گردد. دستور پخت این غذای ساده با گوجه، تنها به 10 دقیقه زمان احتیاج دارد.
- نان ها را از طول برش دهید و به دو قسمت تقسیم کنید، سپس هر نیمه را به تکه های 5 الی 7 سانتی متری برش دهید.
- در مرحله بعد، برای برشته شدن تکه های نان، آن ها را داخل توستر یا فر قرار دهید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی گردد.
- سپس، حبه سیر را دونیم کنید و آن ها را روی تمام سطح نان بمالید. همین کار را با گوجه فرنگی ها هم انجام دهید؛ به این شکل که گوجه فرنگی را نصف کنید و روی نان بکشید. مطمئن شوید که برش های نان کاملا به آب و پالپ گوجه فرنگی ها آغشته شوند.
- در مرحله بعد، روغن زیتون و نمک را روی برش های نان بریزید. درنهایت نان گوجه فرنگی شما آماده است.
- از آن جایی که امکان دارد نان ها به علت آغشته بودن به آب گوجه فرنگی نرم شوند، توصیه می کنیم این غذای ساده با گوجه را سریعا سرو کنید.
غذا با گوجه گیلاسی؛ پاستا گوجه فرنگی و موزارلا
مواد لازم
- گوجه فرنگی گیلاسی 450 گرم
- آویشن 2 قاشق چای خوری
- سیر 3 حبه (خردشده)
- نمک 1 قاشق چای خوری
- روغن زیتون ¼ پیمانه
- پاستا به اندازه دلخواه
- فلفل سیاه ½ قاشق چای خوری
- پنیر موزارلا 250 گرم
- ریحان ½ پیمانه
- روغن زیتون ⅓ پیمانه
طرز تهیه
درست کردن پاستا شیوه های متفاوتی دارد که در این میان، شیوه طبخ با گوجه از جمله خوشمزه ترین غذا با گوجه محسوب می گردد. این طرز تهیه برای 4 نفر است و خیلی ساده و سریع آماده می گردد. توجه داشته باشید که این آماده سازی و سرو غذا تنها نیم ساعت زمان لازم دارد.
- در مرحه اول از طبخ این غذا با گوجه، فر را از قبل با 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- گوجه فرنگی ها را دونیم کنید؛ آویشن، روغن زیتون، سیر و نمک را روی ورقه آلومینیوم بپاشید و گوجه فرنگی ها را به مدت 20 الی 25 دقیقه یا تا زمانی که رنگ آن ها به قهوه ای روشن نزدیک گردد، داخل فر کباب کنید.
- در این فاصله، پاستا را مطابق با دستورالعمل روی بسته آماده کنید.
- در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون، سرکه و فلفل را با هم مخلوط و پاستا را به مواد داخل کاسه اضافه کنید؛ در نهایت بگذارید در دمای اتاق خنک گردد.
- گوجه فرنگی ها، پنیر موزارلا و ریحان را به پاستا اضافه و به خوبی مخلوط کنید. در سرانجام طبخ این غذا با گوجه، پاستا را در دمای اتاق سرو کنید.
غذا با گوجه بدون فر برای 4 نفر (گازپاچو)
مواد لازم
- خیار کوچک 2 عدد
- گوجه فرنگی نرم و رسیده 0.5 کیلوگرم
- پیاز 1 عدد میانه
- فلفل سبز 1 عدد
- لیموترش 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- ریحان تازه 1 پیمانه و چند عدد برای تزئین
- سیر 1 حبه
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه
گازپاچو یک سوپ تهیه شده از سبزیجات خام است که معمولا سرد سرو می گردد. گازپاچو یک نوع غذا با گوجه مخصوص اسپانیایی و پرتغالی ست که به تدریج در سراسر جهان محبوبیت گسترده ای پیدا کرد. طرز تهیه این غذای ساده با گوجه بسیار ساده است و به عنوان پیش غذا با گوجه در فصل بهار و تابستان تهیه می گردد. توجه داشته باشید که برای طبخ این غذای ساده با گوجه 2 ساعت و 30 دقیقه زمان ضروری است.
- برای آغاز طبخ این غذا ابتدا گوجه فرنگی ها را به مدت 30 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و سپس پوست گوجه ها را کاملا جدا کنید.
- یکی از خیارها را پوست بگیرید و همراه با گوجه فرنگی، ریحان و سیر داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا با هم ترکیب شوند و به حالت پوره در بیایند.
- سپس خیار به جای مانده، فلفل سبز و پیاز را ریز خرد کنید. مواد خردشده را به همراه روغن زیتون و آب لیموترش به پوره اضافه کنید و پس از اضافه کردن نمک و فلفل، مواد را 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک گردد.
- هنگام سرو غذا می توانید با چند برگ ریحان، این غذا با گوجه را تزئین کنید.
برترین غذا با گوجه فرنگی؛ کاری گوجه فرنگی و نخود برای 2 نفر
مواد لازم
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- سیر 2 عدد خردشده
- پیاز 2 عدد خردشده
- زردچوبه 1 قاشق چای خوری
- گشنیز 1 قاشق غذاخوری
- کنسرو گوجه فرنگی 400 گرم
- ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چای خوری
- شیر 400 میلی لیتر
- کنسرو نخود 400 گرم
- گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ
- برنج پخته به اندازه دلخواه
طرز تهیه
این غذای ساده با گوجه که یکی از لذیذترین و مقوی ترین نوع غذا با گوجه محسوب می گردد، دستور تهیه بسیار ساده ای دارد و برای طبخ آن تنها به 40 دقیقه زمان احتیاج خواهید داشت.
- برای آغاز طبخ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کنید و 2 عدد پیاز ریز خردشده را به آن اضافه نمایید. توجه داشته باشید که پیازها را حدود 10 دقیقه سرخ کنید.
- سیر خردشده، گرام ماسالا، زردچوبه و گشنیز را به پیاز اضافه کنید و سپس هم بزنید تا ترکیب شوند.
- مواد را به مدت 1 الی 2 دقیقه بپزید و کنسرو گوجه فرنگی را اضافه کنید. با یک قاشق چوبی گوجه فرنگی ها را تکه تکه کنید و اجازه دهید مواد 10 دقیقه حرارت ببینند.
- در مرحله آخر از طبخ خوشمره ترین غذا با گوجه، شیر، کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. در سرانجام اجازه دهید مواد 10 الی 15 دقیقه دیگر هم روی شعله باقی بمانند تا زمانی که سس غلیظی به دست آید.
- در نهایت، نخود و 2 عدد گوجه فرنگی بزرگ خردشده را روی سس بریزید و کمی گرم کنید. ترکیب سس و نخود را روی برنج پخته شده بریزید و با کمی گشنیز تازه سرو کنید.
فوت آخر در تهیه غذا با گوجه فرنگی
تهیه غذا با گوجه رابطه مستقیمی با سلیقه و ذائقه شما خواهد داشت؛ بنابراین می توانید با توجه به خواسته خود هرکدام از مواد اولیه دستورهای بالا را کم یا اضافه کنید. بااین حال توجه داشته باشید که:
- حضور پیاز در طبخ غذا با گوجه تقریبا امری ضروری ست؛ چراکه به خوبی می تواند بوی خامی گوجه را کنترل کند. بنابراین برای داشتن خوشمزه ترین غذا با گوجه، پیاز را از قلم نیاندازید.
- از آن جا که غذا با گوجه فرنگی بسیار آب دار است، بهتر از در زمان طبخ عجله نکنید تا آب غذا با گوجه به خوبی تبخیر گردد.
- غذای ساده با گوجه برای لاغری بسیار مناسب است، بنابراین خوب است که گوجه را در رژیم غذایی خود قرار دهید.