طرز تهیه کیک هویج کافی شاپی
به گزارش مجله فضای وب، یه قاچ کیک تو کافی شاپ به معده آدمم نمی رسه! یکی از کیک های خیلی پرطرفدار و خوشمزه کافی شاپی، کیک هویج است. شاید در ظاهر کیک هویج چندان مطلوب به نظر نرسد، اما هر کسی که آن را امتحان می نماید به مشتری همیشگی تبدیل می گردد.
این کیک از بافت بسیار خوب و منسجمی برخوردار است. برای دورهمی ها و تولد ها هم خیلی مناسب است. مزه فوق العاده ای دارد و قطعا در دل شما جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص خواهد داد.
مواد لازم برای کیک هویج:
مواد لازم برای کرم پنیری:
طرز تهیه کیک:
تخم مرغ ها را با شکر و وانیل به همراه همزن برقی آنقدر بزنید تا یک بافت خمیری شکل کشدار و کرم رنگ به وجود بیاید. حجم تخم مرغ ها باید دوبرابر قبل بگردد. روغن را اضافه نموده و در حد دو دقیقه هم بزنید.
در ظرفی آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و 2-3 بار الک کنید. آرد الک شده را در سه مرحله آرام به مواد تخم مرغی اضافه کنید. با همزن نزنید. با لیسک یا قاشق به آرامی آن را هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
هویج را که با رنده میانه رنده نموده اید به مواد کیک اضافه کنید و آرام هم بزنید.
قالب 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل آن بریزید. فر را یک ربع قبل گرم کنید و دمای آن را روی 175 درجه قرار بدهید. این کیک به مدت 45 دقیقه به پخت لازم می رسد. یک سیخ چوبی را به وسط کیک فرو کنید و اگر مواد به آن نچسبید یعنی کیک شما حاضر است.
کیک هویج در این مرحله آماده خوردن است. اما اگر تمایل دارید کرم پنیری آن را هم آماده کنید تا طعمی متفاوت را تجربه کنید دست شما باز است و کاملا مختار هستید! بگذارید کیک خنک گردد و برای درست کردن کرم پنیری آماده شوید!
طرز تهیه کرم پنیری:
خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. پنیر ماسکار پونه را به ان اضافه کنید و باز هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. کرم شما آماده است.
نحوه تزیین با کرم پنیری:
وقتی کیک خوب سرد شد از داخل قالب در بیاورید. یک لایه نازک از روی آن را با چاقوی برش کیک یا چاقوی بزرگ معمولی بردارید و کنار بگذارید.
بقیه کیک را از ضخامت آن به سه قسمت تقسیم کنید. کمی شیر بمالید و از کرم پنیری روی لایه اول بمالید. لایه دوم کیک را قرار دهید و همین کار را انجام بدهید. لایه آخر را که گذاشتید کل کیک را کرم پنیری بمالید. آن اندازه از کیک را که کنار گذاشته بودید پودر کنید و روی کرم پنیری بریزید. زیبایی خاصی به کیک شما می بخشد. کیک را مدتی در یخچال قرار بدهید و بعد آماده سرو است. نوش جان
نکات خیلی مهم:
حتما هویج را با رنده میانه رنده کنید.
همه مواد را مدتی قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
اندازه دارچین قابل افزایش است. بنابه سلیقه خودتان عمل کنید!
اگر دوست داشتید می توانید روی کرم پنیری اندازهی گردوی خرد شده هم بریزید.
کیک را حتما 2-3 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد آن را سرو کنید.
می توانید از لیوان فرانسوی به جای پیمانه بهره ببرید.
منبع: راهنماتو
منبع: فرارو