طرز تهیه پودر کدو حلوایی ارگانیک برای انواع غذا، دسر، سس و کیک

به گزارش مجله فضای وب، پودر کدو حلوایی یا پودر کدو رشتی از کدو حلوایی رسیده تهیه می گردد. این پودر خشک و آسیاب شده را به عنوان یک در تهیه انواع غذا، کیک و دسر می توان استفاده کرد. پودر کدو حلوایی یک چاشنی و اسانس طبیعی است که از آن می توان حتی به جای آرد گندم در پخت و پز نیز استفاده کرد. پودر کدو تنبل را با مواد اولیه بسیار کم و به سادگی می توانید در خانه تهیه کنید. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه پودر کدو حلوایی و فوت و فن های تهیه پودر کدو حلوایی ارگانیک و بدون افزودنی در منزل خواهیم پرداخت.

طرز تهیه پودر کدو حلوایی ارگانیک برای انواع غذا، دسر، سس و کیک

مواد لازم برای تهیه پودر کدو حلوایی ارگانیک

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کدو حلوایی رسیده1 عدد میانه
آب جوشبه میزان لازم

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه پودر کدو حلوایی: 2 روز

مراحل طرز تهیه پودر کدو تنبل

پودر کدو تنبل یک خوراکی مقوی، کم کالری و بسیار مفید است. با تهیه این پودر در خانه از شامل ویتامین A، ویتامین E، ویتامین B، پتاسیم، ویتامین C و … بهره مند شوید و به واسطه آن به ایمنی سیستم بدن به ویژه در روزهای سرد سال یاری کنید.

مرحله اول: کدو حلوایی را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه پودر کدو حلوایی، یک عدد کدو حلوایی میانه و رسیده را با آب به صورت کاملا تمیز بشویید. سپس آن را با یک پارچه تمیز خشک کنید. کدو حلوایی را برش بزنید و تخم های آن را از وسطش جدا کنید. با یک چاقوی تیز کدو حلوایی را پوست بگیرید. سپس آن را به قطعات نازک برش بدهید.

مرحله دوم: قطعات کدو حلوایی را در آب جوش بیندازید

یک قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از آنکه آب به جوش آمد، کدو حلوایی ها را که از قبل برش زدید، داخل آب جوش ریخته و دو دقیقه زمان دهید تا قطعات کدو حلوایی درون آب جوش بمانند. بعد از آن، آنها را آبکش کنید. این کار یاری می نماید تا رنگ کدو حلوایی در طی فرآیند تهیه پودر آن خوشرنگ باقی بمانند.

مرحله سوم: زمان دهید تا ورقه های کدو حلوایی خشک شوند

برای تهیه پودر باکیفیت کدو حلوایی باید به میزان کافی زمان بدهید تا کدو حلوایی ها خشک شوند. برای این کار یک سینی آلومینیومی یا روحی با سایز مناسب انتخاب کنید. کف آن را کمی چرب کنید در حدی که ورقه های کدو حلوایی بعد از خشک شدن به آن نچسبند.

سپس کدو حلوایی را روی آن بچینید. سینی را روی بخاری با حرارت کم و یا روی شوفاژ قرار دهید تا آب میان بافتی آنها تبخیر و کاملا خشک شوند. این فرایند به حدود دو روز زمان احتیاج دارد. در این مدت ورقه های کدو حلوایی را به طور مرتب زیر و رو کنید تا هر دو سمتش به خوبی خشک گردد و به سینی نچسبد.

مرحله چهارم: کدو حلوایی خشک شده را آسیاب کنید

بعد از آنکه کدو حلوایی کاملا خشک شد، آن را از روی حرارت بردارید. کدو حلوایی خشک شده را با میکسر، مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. این مرحله را چند بار تکرار کنید تا کدو حلوایی کاملا آسیاب و پودر گردد.

مرحله پنجم: پودر کدو حلوایی را الک کنید

وقتی کدو حلوایی کاملا آسیاب و به شکل پودر در آمد باید آن را چند دور الک کنید. الک کردن یاری می نماید تا یک پودر کدو حلوایی یکدست و به شکل بازاری داشته باشید. پودر کدو حلوایی را الک کنید و تکه های درشت آن که روی الک می ماند را دور ریخته و پودر خالص کدو حلوایی را نگه دارید.

مرحله آخر: پودر کدو حلوایی را نگهداری و بهره ببرید

در آخرین مرحله، پودر کدو حلوایی را در یک ظرف درب دار بریزید و آن را در یک مکان خشک و خنک نگه دارید. از این پودر خوشرنگ، خوش طعم و مقوی در آشپزی و شیرینی پزی یا تهیه و بهره ببرید.

شما می توانید انواع را از فروشگاه های زنجیره ای به روش های اینترنتی و تهیه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه پودر کدو حلوایی به شیوه بازاری

  • حتما از کدوی رسیده در تهیه پودر کدو تنبل بهره ببرید. کدوی رسیده باعث می گردد تا پودر کدوی با کیفیت تری داشته باشید.
  • از ورقه های کدو حلوایی خشک شده، قبل از آنکه آن را آسیاب کنید می توانید به عنوان چیپس کدو حلوایی بهره ببرید.
  • در مرحله خشک کردن کدو حلوایی از دستگاه های مخصوص خشک کن نیز می توانید بهره ببرید. این دستگاه زمان تهیه پودر کدو حلوایی را سرعت می بخشد.
  • اگر از بخاری برای خشک کردن کدو حلوایی استفاده می کنید، حواستان باشد شعله آن کم باشد تا ورقه های کدو حلوایی نسوزد و رنگ آن تغییر نکند.
  • در آب جوش قرار دادن کدو حلوایی اختیاری است، اما این کار به حفظ رنگ طبیعی کدو یاری می نماید و در نهایت یک پودر نارنجی خوشرنگ خواهید داشت.

فوت و فن های تهیه و نگهداری از پودر کدو حلوایی خانگی

پودر کدو حلوایی را تا چه مدت می توان نگهداری و از آن استفاده کرد؟

اگر شرایط نگهداری این پودر مناسب باشد، تا 6 ماه می توانید از آن نگهداری و بهره ببرید. بعد از گذشت شش ماه، ممکن است عطر و طعم پودر کدو حلوایی تغییر کند.

شرایط نگهداری این پودر در خانه به چه صورت باید باشد؟

  • حتما از خشک شدن ورقه های کدو حلوایی مطمئن شوید و سپس آن را آسیاب کنید.
  • این چاشنی را مثل ادویه ها در جای خشک و خنک نگهدارید و در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید.
  • مطمئن باشید درب ظرفی که پودر را در آن نگهداری می کنید کاملا کیپ باشد و هوا نکشد.

موارد مصرف پودر کدو حلوایی کدام است؟

پودر کدو حلوایی یک چاشنی کم کالری، مقوی و یک شیرین کننده طبیعی است که در موارد زیادی می توان از آن استفاده کرد:

  • از پودر کدو حلوایی در تهیه انواع خمیر برای درست کردن نان و کیک می توانید بهره ببرید.
  • به عنوان طعم دهنده در تهیه انواع کلوچه، دسر، پای، انواع چیز کیک و … می توان استفاده کرد.
  • در تهیه انواع نوشیدنی ها مانند میلک شیک، اسموتی، نوشیدنی های گیاهی و … از این پودر استفاده می گردد.
  • پودر کدو حلوایی یک چاشنی و طعم دهنده عالی برای انواع سوپ ، سس های مختلف برای سالاد و … محسوب می گردد.
منبع: افق کوروش
انتشار: 27 آبان 1403 بروزرسانی: 27 آبان 1403 گردآورنده: spaceweb.ir شناسه مطلب: 2349

به "طرز تهیه پودر کدو حلوایی ارگانیک برای انواع غذا، دسر، سس و کیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودر کدو حلوایی ارگانیک برای انواع غذا، دسر، سس و کیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید