نیروهای آمریکایی در آلمان خواهند ماند

به گزارش مجله فضای وب، نمایندگان کنگره آمریکا در باره لایحه ای به توافق رسیدند که برنامه های دونالد ترامپ جهت کاهش سربازان آمریکایی در آلمان را خنثی می کند. به این ترتیب تمامی سربازان آمریکایی در آلمان خواهند ماند.

نیروهای آمریکایی در آلمان خواهند ماند

دموکرات ها و جمهوری خواهان کنگره ایالات متحده با لایحه بودجه دفاعی موافقت کردند.

بر اساس این لایحه تنها زمانی شمار سربازان آمریکایی مستقر در آلمان می تواند کاهش یابد که پنتاگون به طور مفصل درباره عواقب کاهش نیروها به کنگره گزارش داده باشد و ثابت کند که این اقدام برای منافع ملی ایالات متحده مفید است.

به گزارش دویچه وله، در این صورت، خروج سربازان از آلمان می تواند 120 روز بعد انجام شود. به این ترتیب حتی اگر امروز هم پنتاگون نمایندگان را در این زمینه قانع کند، ترامپ باید 120 روز بعد اقدام به بازگرداندن سربازان آمریکایی به کشورشان یا انتقال آنها به کشور دیگری کند.

ترامپ روز 20 ژانویه ناچار به خروج از کاخ سفید است و در این روز رئیس جمهور منتخب جو بایدن جانشین او خواهد شد.

این که بایدن برای برنامه های ترامپ ارزش قائل نیست، رازی آشکار است.

تصمیمی احمقانه

آنتونی بلینکن که قرار است وزیر أمور خارجه کابینه بایدن شود، تصمیم ترامپ برای جابجایی سربازان کشورش را احمقانه و بدخواهانه توصیف کرده و گفته بود، این اقدام به تضعیف ناتو، کمک به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و آسیب به آلمان، مهم ترین متحد ما در اروپا می انجامد.

او همچنین تاکید کرده بود که با ویرانی ساختارهای نظامی آمریکایی موجود در آلمان و ایجاد ساختارهای تازه در ایتالیا و بلژیک، مقداری از بودجه نظامی ایالات متحده هدر می رود.

دونالد ترامپ أواخر بهار سال جاری گفت، شمار نظامیان آمریکایی مستقر در آلمان از 34 هزار و 500 نفر به 25 هزار نفر کاهش می یابد. قرار بود بخشی از این نظامیان به آمریکا بازگردند و شماری نیز به ایتالیا و بلژیک منتقل شوند.

علت این اقدام عدم افزایش بودجه نظامی آلمان به میزان لازم عنوان شد. بر اساس توافق ناتو، کشورهای عضو این پیمان ملزم به اختصاص دو درصد از تولید ناخالص داخلی خود برای مصارف نظامی هستند.

مخارج نظامی آلمان در سال گذشته 36، 1 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور، یعنی 46 میلیارد و 900 میلیون یورو بود.

در سال جاری بودجه نظامی آلمان به 51 میلیارد و 500 میلیون یورو، یعنی 57، 1 درصد تولید ناخالص افزایش یافته است.

اعتراض جمهوری خواهان با اشاره به مسکو

برنامه ترامپ از آغاز در صفوف جمهوری خواهان نیز با مخالفت هایی روبرو شده بود. مک تورنبری، نماینده کنگره و کارشناس امنیتی به همراه 22 نماینده محافظه کار در نامه ای به ترامپ از او خواستند، برنامه خروج سربازان از آلمان را اجرا نکند.

آنها ضمن بیان این که حضور آمریکا در آلمان به دلایل لجستیکی ضروری است تاکید کردند که این اقدام، روسیه را تشویق به اعمال تهاجمی خواهد کرد.

اوایل تابستان شش نماینده جمهوری خواه مجلس نمایندگان ضمن اشاره به اشغال شبه جزیره کریمه توسط روسیه، نسبت به تقویت این کشور و انجام اقدامات تجاوزگرانه هشدار دادند.

در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما در سال 2012، ایالات متحده هزاران سرباز خود را از آلمان خارج کرد.

برخی از سیاستمداران آمریکایی معتقدند که این اقدام باعث شد روسیه دو سال بعد کریمه را اشغال کند.

سربازان آمریکا در کره جنوبی

لایحه مورد توافق نمایندگان جمهوری خواه و دموکرات طرح های احتمالی خروج سربازان آمریکایی از کره جنوبی را نیز با مشکل روبرو می کند.

وزیر دفاع آمریکا باید کاهش احتمالی نیروهای مسلح کشورش در این کشور آسیای شرقی را 90 روز پیش از این اقدام توجیه کند.

در حال حاضر 28 هزار و 500 سرباز آمریکایی در کره جنوبی مستقر هستند.

ترامپ بارها به سئول گوشزد کرده بود، هزینه بیشتری برای سپر محافظ بپردازد، زیرا در غیر این صورت او سربازان آمریکایی را از این کشور خارج خواهد کرد.

بر أساس این لایحه بودجه نظامی که به احتمال زیاد هفته آینده به تصویب می رسد، هزینه نظامی ایالات متحده در سال آینده میلادی 740 میلیارد دلار خواهد بود. ، ایسنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 28 دی 1399 بروزرسانی: 28 دی 1399 گردآورنده: spaceweb.ir شناسه مطلب: 1365

به "نیروهای آمریکایی در آلمان خواهند ماند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نیروهای آمریکایی در آلمان خواهند ماند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید